Parhaiden ystävieni suusta


Tuiku on ihana, on aina vierellä, kuuntelee ja ymmärtää. Tuiku ojentaa aina auttavan kätensä tai neuvonsa. Hänen seurassa ei tarvitse hävetä - rentous on taattua. Tuiku ei välitä jos tukka on kuin röllillä tai joku sanoo jotain harkitsematonta. Se on ihan normaalia hänelle itselleen. Tuiku on tosikon vastakohta ja Tuiku, mun mussukka, piristää aina päivää. Tuiku on mahtava ja leppoisa, sillä hän uskaltaa olla juurikin sellainen millainen haluaa. Vaikkei joka päivä olisikaan paras versio itsestään. Tuiku nauraa omille mokaamisille.


 Tuikulla on niin luja pää, ettei tottele käskyjä. Hänen on aivan pakko ilmaista mielipide joka asiasta. Tuikusta on vaikea keksiä mitään ärsyttävää.
Tuikuhan on ihan yksinkertaisesti maailman noloin ihminen. Hän palaa halusta mennä juttelemaan uusille ihmisille, ja aloittaakin keskustelut joskus vähän liian henkilökohtaisella tavalla. Tuikun huumorintaju on myöskin maailman noloin, eikä hän säästele sen käyttämistä. Vitsit lentävät tuon vitsiniekan suusta kokoajan. Tuiku ei epäröi kertoa itsestään ei niin tutuille ihmisille noloja tapojaan. Hän tekee asiat huomattavasti.

Tuikua ja sen parhaita kavereita yhdistää se, kun he ovat yhdessä, kaverukset muuttuvat sisaruksiksi. Heillä on oikeastaan aina hauskaa, vaikka välillä itkettäisiinkin. Jokainen siskoista kuuntelee toista ja täydentää jokaikista. 

Tuikulla on ihan maailmankaikkeuden parhaimmat hanipöppelispööpupuset. Haleja ja pusuja Taikalle, Anniinalle, Karkille sekä Netalle!

Kommentit