Siivousrumban keskeltä


Vietän tai elän, kumminvaan, tällä hetkellä hyvin tavallista arkea. Poltin äsken aamupalaksi suunnittelemani kanamunalta maistuvan pannarin uuniin ja nyt istun vielä yökkärissä katsellen harmaaseen ulkoilmaan. 16 astetta saa käsikarvat pystyyn ja löydän itseni etsimästä ylimukavia olohousuja ja paksumpia sukkia. Ei siis sillä, etteikö helteiden jälkeen ole välillä ihan kiva palella olla viileämmissä olosuhteissa (:D), en vain ollut varautunut näin suureen eroon. Voisin hyvin kuvitella vetäväni postia hakiessa syksyisemmän varustuksen päälle, mutta lupaan yrittää kaikkeni sen estämiseksi.
Meillä vietetään siivousrumbaa rippijuhlien lähestyessä, ja päivä päivältä tahti nopenee. Eilen kerättiin mustaherukan lehtiä alkujuomaa varten ja tänään siivotaan. Huomennakin siivotaan, ja annankin työpanokseni koko päiväksi, kun muu huushollin väki painelee illalla vuosittaisiin kyläjuhliin. Ei huolta, jätän ne ihan omasta tahdostani väliin. 


Sellaista tavallista elämää. Se on ihan välillä ihan mukavaakin, kun helle on tehnyt totaalista aivomuusia ja imenyt viimeisetkin mehut. Tälläinen hiljainen (tan tan taa) 14 päivän laskeutuminen ensimmäiseen koulupäivään sopii kyllä just nyt vallan mainiosti!


Kommentit